marți, 8 decembrie 2015

Vrei sa arati cu 20 de ani mai tanara fara operatii estetice? Iata ce trebuie sa faci

Niciun comentariu.


In urma experimentelor facute pe nu mai putin de 600 de persoane cu varste cuprinse intre 50 si 70 de ani, cercetatorii de la Leiden University Medical Centre din Olanda şi Unilever din Marea Britanie au ajuns la concluzia ca exista o legatura directa intre cantitatea de zahar din sange si felul in care arata persoanele in varsta.

Pornind de la declaratiei lui Wendy Poweel, o femeie in varsta de 40 de ani care arata incredibil si care sustine ca aspectul sau de invidiat si starea de sanatatate excelenta se datoreaza eliminarii zaharului din alimentatia sa, expertii au inceput cercetarile. Desi initial nu a fost crezuta, iata ca cineva a considerat de cuviinta sa dea crezare spuselor femeii si sa incerce sa demonstreze teoria ei.

Femeia, care este mama a 2 copii dar si antrenor personal, sustine ca aspectul sau intinerit se datoreaza eliminarii zaharului din alimentatie. Ea sustine ca a renuntat la zahar in urma cu 11 ani, atunci cand a inceput sa se pregateasca pentru a deveni antrenor personal. In momentul in care a observat ca acest tip de dieta imbunatateste aspectul fizic si cel al pielii mai eficient decat alte produse cosmetice, nu a mai putut renunta la ea.

Acum spusele femeii se pot demonstra, cercetatorii sustinand ca in urma experimentelor efectuate s-a constatat ca persoanele cu un nivel al zaharului crescut erau catalogate ca fiind mai batrane decat celelalte. Astfel, o crestere a nivelului zaharului in sange cu 1 mm/l adauga la varsta persoanei respective inca 5 luni.

Cercetarile sunt sustinute si de catre dermatologi, care considera ca o dieta bogata in zahar este un dezastru pentru piele, zaharul impedicand dezvoltarea celulelor sanatoase in corp.


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...