marți, 15 decembrie 2015

Cum sa te machiezi de Revelion

Niciun comentariu.


Perioada de tranziție dintre anul ce a trecut și anul ce urmează este celebrată prin petrecerea de Revelion. Fiecare dintre noi ne gândim ce ținută să achiziționăm, ce coafură vom purta, dar și ce machiaj vom alege. Nu știți ce tip de machiaj să alegeți? Din fericire, site-ul allure.com ne oferă o gamă largă de surse de inspirație. Ideile de make-up sunt preluate din aparițiile pe covorul roșu ale vedetelor de la Hollywood.

Vă doriți un machiaj elegant? Alegeți un machiaj cu nuanțe de auriu și negru. Machiajul actriței Amanda Seyfried. Pentru realizarea acestui machiaj aveți nevoie de un fard de pleoape în nuanțe de auriu și umbre negre. Începeți realizarea machiajului din colțul interior al ochilor aplicând auriul până la jumătatea pleoapei. Pe cealaltă jumătate aplicați fardul negru, extinzându-l până în colțurile exterioare ale ochiilor. Aplicați o cantitate suficientă de rimel, iar pentru obraji și buze, optați pentru un roz pal.

amanda-seyfried-black-gold-winged-eyeshadpw
O altă idee de make-up pentru petrecerea de Revelion poate fi inspirată de la look-ul actriței Anne Hathaway. În cazul acestui machiaj, buzele sunt elementul principal. Optați pentru un ruj roșu rubin, o nuanță extrem de intensă care vă vor oferi un look sexy. Nu uitați ca restul feței să aibă un look impecabil, dar cât mai natural. Pentru ochii alegeți nuanțe apropiate de culoarea pielii.

anne-hathaway-precise-red-lip
A treia propunere de machiaj este al actriței Keira Knightley. Acest machiaj accentuează 2 elemente principale ale imaginii: buzele și ochii. Pentru acest tip de machiaj aveți nevoie de un eye-liner negru, dar și de aplicarea unei cantități generoase de rimel. Pentru buze ca cele ale actriței, prima dată aplicați un ruj roșu, apoi un lipstick roz. Aplicarea celor 2 nuanțe creează un efect multidimensional original. La final, aplicați un fard roz de obraz și machiajul e gata.

keira-knightley-precise-red-lip
Vă doriți un machiaj cu umbre albastre? Inspiră-te din machiajul Oliviei Wilde. Ochii acesteia sunt foarte expresivi, fără nici o umbră. Aplicați un fard de pleoape albastru, iar ochii vor avea strălucirea de care au nevoie pentru o petrecere de Revelion. Creați mai multă expresivitate, utilizând sclipici. Pentru luminozitate suplimentară, aplicați în colțurile interioare ale ochilor o cremă albă strălucitoare. Optați pentru un fard de obraz de culoarea piersicii, sau pentru tonuri de roz, nud sau caramel.


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...