sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Nu e nevoie de dentist! 5 Variante naturale pentru albirea dintilor

Niciun comentariu.


Tutunul, cafeaua, medicamentele si alimentele acide ataca smaltul dintilor si astfel predispun la aparitia tartrului. Odata cu trecerea timpului, ingalbenirea dintilor este inevitabila, mai ales daca igiena orala nu este corespunzatoare.

Iata, mai jos, 5 remedii naturale pentru albirea dintilor pe baza de bicarbonat de sodiu!


Bicarbonatul de sodiu si apa

Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu si o jumatate de lingura de apa. Spala-te pe dinti cu aceasta compozitie timp de doua minute. Repeta procedura de cate doua ori pe saptamana pana cand vei avea rezultatul dorit. Odata ce dintii tai sunt albi, limiteaza-te inspre a folosi acest tratament o data la o luna.


Bicarbonat de sodiu si otet

O alta combinatie eficienta este folosirea bicarbonatului alaturi de otet. Amesteca o linguritita de bicarbonat, putina sare si cateva picaturi de otet alb. Freaca-te pe dinti cu aceasta solutie.


Bicarbonat de sodiu si suc de lamaie

O metoda foarte simpla de albire a dintilor este amestecarea sucului de la o lamaie cu bicarbonat de sodiu. Aplica pasta pe dinti si lasa sa actioneaza timp de 3 minute, apoi clateste-te cu apa. Rezultatele sunt uimitoare, insa aceasta pasta, folosita prea des, poate sa strice si smaltul dintilor asa ca nu o folosi mai des de o data pe luna.


Bicarbonat de sodiu si sare

Adauga trei lingurite de bicarbonat, o lingurita de sare si putina apa pentru obtinerea unei paste. Aplica pe dinti si lasa sa actioneze timp de 3 minute. Clateste. Cu ajutorul acestei solutii vei indeparta rapid petele cauzate de cafea, ceai sau fumat.


Bicarbonat de sodiu si pasta de dinti

Aceasta este una dintre cele mai simple combinatii. Amesteca in cantitati egale bicarbonat de sodiu si pasta de dinti. Spala-te pe dinti timp de 3 minute si apoi clateste cu apa.



Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...