miercuri, 25 noiembrie 2015

Craciun cu stil - Invata sa te machiezi ca Antonia !

Niciun comentariu.


Machiajul Pin-up este nemuritor. S-a nascut la sfarsitul anilor ’50 si a fost indragit de femeile din toata lumea, iar acum putem spune cu mana pe inima ca este nemuritor. Unul dintre avantajele acestui tip de machiaj este ca se potriveste oricarei femei si ca poate fi reinterpretat la nesfarsit.

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, a ales sa poarte o varianta moderna a acestui machiaj, punand accentul pe aspectul de portelan al tenului, oferindu-i o stralucire naturala de vara.

In functie de forma fetei si forma ochilor vostri va propun sa interpretati in stilul propriu acest machiaj in doar 5 pasi simpli:

1. Tenul

Tenul este pentru cel care machiaza precum este panza pentru pictor, asa ca trebuie sa fie cat mai curat si luminos. Dupa ce te-ai asigurat ca tenul este perfect curatat si hidratat, aplica o baza de machiaj care va netezi imperfectiunile si va face machiajul sa dureze mai mult. De asemenea, va fi si un strat protector intre ten si fond de ten pentru a nu-i permite celui din urma sa intre in pori.

Iti recomand sa aplici fondul de ten cu un buretel umezit sau cu buricele degetelor prin tapotare. Nu intinde fondul de ten precum o crema!

Daca ai tenul gras, sau zone uleioase foloseste o pudra compacta pentru matifiera si pentru fixarea fondului de ten.

2. Conturul fetei

Foloseste o pudra mata mai inchisa la culoare decat tenul tau cu vreo 2-3 tonuri pentru a-ti sculpta pometii si pentru a ascunde imperfectiunile.

Blush-ul se aplica pe Bula lui Bichat (incearca sa cauti osul pometelui) si putin deasupra extremitatilor sprancenelor.

Foloseste o pudra iluminatoare pe zonele unde cade lumina: nas, centrul fruntii, deasupra buzei superioare si sub spranceana.

3. Conturarea sprancenelor

Sprancenelor pot fi conturate cu creionul, fardul mat sau crema carectoare de sprancene. Sprancenele trebuie sa fie mai deschise cu 2 tonuri decat culoarea parului, iar in cazul blondelor cu parul foarte deschis se alege o nuanta de blond deschis natural.

In cazul ochilor departati, sprancenelor vor fi mai apropiate, iar in cazul ochilor apropiati sprancenele vor fi mai departate pentru a crea un echilibru si pentru a corecta vizual acest mic defect.

4. Machiajul ochilor

Aplica pe toata pleoapa mobila un alb mat si apoi un alb-bej sidefat in coltul interior al ochiului si sub spranceana.

Apoi cu ajutorul unei pensule cu manson rotund aplica o umbra de maro exact in pliul pleoapei. Ai grija sa amesteci foarte bine culorile!

Pentru machiajul Antoniei s-a folosit un tus de culoare neagra, dar daca nu doresti sa folosesti tus, poti opta pentru un dermatograf sau un fard negru aplicat cu pensula umezita.

Cea mai usoara metoda este de a folosi fardul cu pensula umezita si de a trasa linii mici. In cazul in care codita nu va iese, puteti aplica o banda mica de scotch si urma linia ei, iar cand ati terminat trebuie doar sa o dezlipiti iar linia de tus/fard va fi perfecta.

Aplica mascara in straturi subtiri atat de genele de sus, cat si pe cele de jos. Daca doriti, puteti aplica gene false.

5. Buzele

Frumutea acestui machiaj consta in versatilitatea lui. Rujul poate fi cel care va transforma un machiaj simplu de zi intr-unul sofisticat de seara, doar schimband o nuanta de ruj tangerine tango cu una de burgund stralucitor.

In functie de ocazie si nuanta care vi se potriveste, aplicati un contur de buze de aceeasi culoare sau mai deschisa (niciodata mai inchisa) decat a rujului pe toata suprafata buzelor si apoi cu ajutorul unei pensue de buze aplicati in straturi subtiri 2 straturi de ruj cu o pauza de 5 minute intre fiecare strat. Acesta este un truc care va creste rezistenta rujului pe buze.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...