miercuri, 25 noiembrie 2015

Iata cum poti intarzia decolorarea parului vopsit!

Niciun comentariu.


Atunci cand vine vorba de imaginea noastra, cu toate ne dorim ca ea sa fie perfecta. Daca gasirea culorii de par potrivita tipului nostru de ten presupune multe batai de cap, cu atat mai dificil este sa o pastram. Factori precum vantul, ploaia, soarele puternic, placa de par si chiar feonul, scad intensitatea si stralucirea parului.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa iti mentii neschimbata nunata parului.

1. Alege un sampon pentru par vopsit. La fiecare spalare cu sampon obisnuit, culoarea isi pierde din intensitate. Apa usuca parul, iar cuticulele se deschid si pigmentul iese din par. Sampoanele special create pentru par vopsit inchid cuticulele, mentinand culoarea parului un timp indelungat.

2. Balsamul este obligatoriu. Foloseste zilnic un balsam care nu necesita clatire. Aplica balsamul pe lungimea parului, nu si pe radacina, masand usor.

3. Nu uita de masca de par. Desi folosesti balsam, masca de par hraneste intens. Aplicata in mod regulat, de fiecare data cand va spalati pe cap, ea confera stralucire si flexibilitate parului, protejandu-l de radicalii liberi, atat de daunatori.

4. Renunta sau daca nu poti, redu folosirea placii de par. Parul vopsit este sensibil si mai deteriorat decat cel natural, iar placa nu face altceva decat sa il degradeze si mai mult. Pe langa faptul ca il usuca si automat parul isi pierde din stralucire, caldura emanata de placa accelereaza eliminarea pigmentilor artificiali, rezultatul fiind un par fara stralucire care in cele din urma isi pierde culoarea.

5. Mentine-ti culoarea parului vie prin folosirea sampoanelor colorante. Exista diverse produse de acest gen, pe care le gasesti in orice supermarket. Acestea nu contin amoniac si nu usuca parul, putand fi folosite de 2 ori/saptamana.

6. Clateste-ti parul cu apa cat mai rece, in care ai adaugat cateva picaturi de otet. Otetul ingrijeste firul de par si ii reda stralucirea naturala.

Pentru un par sanatos si plin de culoare alimentatia reprezinta un factor important. Nu uita sa ai o alimentatie sanatoasa si echilibrata si sa bei zilnic cei 2 litri de apa.


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...