joi, 26 noiembrie 2015

Cele mai frumoase modele de unghii pentru Craciun

Niciun comentariu.


Pana si ritualurile feminine de infrumusetare imbraca, in preajma Sarbatorilor, forme festive.

Manichiura devine o forma de expresie a spiritului energic si a atmosferei de petrecere care inconjoara acest anotimp. Caciulite de Mos Craciun, reni, cadouri, pinguini, oameni de zapada, fulgi sau oja cu sclipici? De ce nu? Este o metoda nemaipomenita de a intra in spiritul Craciunului!

Daca esti genul de persoana care intra cu totul in atmosfera de sarbatori, pe langa haine si machiaj, manichiura este urmatoarea etapa! Realizarea unei manichiuri speciale pentru sarbatoarile de iarna poate fi distractiva daca esti o fire creative, iar daca nu, poti apela oricand la specialisti!

Exista mai multe metode de a-ti infrumuseta unghiile, cea mai simpla metoda fiind cea a stickerelor, care pot fi lipite pe unghii, dupa ce ai aplicat in prealabil un strat de oja in culoarea pe care o doreste. Poti gasi abtibilduri pentru unghii in magazinele de cosmetice sau le poti comanda online.

Daca te pricepi la desenat, poti folosi lacuri speciale pentru a crea modele, acestea sunt prevazute cu pensule subtiri, care te ajuta sa realizezi modelul dorit. Este o procedura migaloasa, in functie de desenul ales, dar merita sa incerci. Poti incerca realizarea unui brad de Craciun pe un strat de oja rosu aplicat in prealabil, fulgi de nea argintii pe un strat de oja alb sau chiar imaginea mosului pe una dintre unghii!

Manichiura de Craciun cu glitter

Manichiura cu glitter stilizeaza modelele clasice, consacrate sarbatorilor de iarna, conferint un aspect festiv. Foloseste o baza cromatica tematica, precum rosu, verde sau auriu si aplica glitter doar pe varful unghiei. Vei obtine astfel o manichiura frantuzeasca reinterpretata!

O alta abordare si o tendinta noua pentru sezonul acesta este aplicarea glitter-ului pe partea superioara a unghiei, bineinteles in culorile preconizate Craciunului: rosu, alb, verde, auriu, argintiu.

Sfatul Amelie: Incearca o oja de baza alba, peste care aplica un glitter multi-color(verde, rosu, auriu)in partea superioara, vei obtine un efect spectaculos!

1
2
Color-blocking de sezon

Ai fost innebunita dupa trend-ul color-blocking in sezoanele trecute? Atunci il poti experimenta din nou, pe data aceasta sub forma unei manichiuri festive! Opteaza pentru rosu si verde, fie mat, fie glitter, sau alte culori tari specifice sarbatorilor de iarna!

4
3
Fulgi de nea pe unghiile tale iarna

Daca timpul de afara nu ne permite, atunci sa ne bucuram de zapada sub forma unui model pe unghii! In functie de oja aleasa, aplica granule mate sau sidefate pe toata suprafata unghiei, pentru un efect inedit!

5
Sfat: Incearca o oja alba sau argintie, cu granule, cu granule in aceiasi culoare. Aceast tip de oja se mai numeste si caviar.

Modele pe unghii – reni, mos craciun, cadouri, braduti

Daca esti o fire mai creativa, este momentul sa iti imaginatia si trusa de manichiura la uz! Improvizeaza reni, caciuli de Mos Craciun, braduti, acadele si multe alte modele.

Un model usor de realizat acasa este cel inspirat de traditionala acadea, alb cu rosu. Ai nevoie doar de o mana ferma si de doua culori de oja, alb si rosu. Cauta sticlute cu pensula subtire, care iti permit sa realizezi modele grafice, picturale!

Sfat Amelie: pentru o manichiura glam, poti incerca un model mai inedit, pe o baza albastru metalizat, deseneaza cu alb fulgii clasici de nea! Constrastul dintre albastrul metalizat si albul fulgilor va fi spectaculos!


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...