joi, 19 noiembrie 2015

Ce spune forma nasului despre personalitatea ta ?

Niciun comentariu.


Expertii sunt de parere ca forma nasului poate spune foarte multe despre felul de a fi al unei persoane. In cazul in care doresti sa cunosti principalele caracteristici ale caracterului unei persoane, nasul sau te poate ajuta sa faci asta. Este o persoana calma sau agresiva? Este o persoana temperamentala sau stabila? Hai sa aflam…

1. Nasul de grec



Nasul drept si ingust releva o persoana inspirata, dar, de asemenea o persoana foarte eficienta, care detine bune abilitati de organizare. Acestia sunt oamenii pe care ti-ai dori sa-i ai alaturi de tine in momentele de criza. Persoanele care au un nas de grec nu intra in panica, gandesc rational si reusesc sa-si controleze foarte bine emotiile. In ceea ce fac sunt foarte eficienti.


2. Nasul roman



Persoanele care au acest tip de nas poseda foarte bune aptitudini de conducere. Un astfel de nas dezvaluie o personalitate puternica, dar nu temperamentala. Persoanele cu un astfel de nas sunt moderate, nu se grabesc in luarea decizziilor si au o capacitate puternica de a-i influenta pe cei din jurul lor. Sunt organizatori eficienti si reusesc sa ii inspire si pe cei din jurul lor sa actioneze.


3. Nasul carnos



La radacina este ingust, dar intreaga sa lungime se extinde si la baza este carnos. Un astfel de nas poseda oamenii care gandesc rapid si care actioneaza la fel de rapid. Persoanele cu un astfel de nas sunt foarte inteligente si reactioneaza rapid. Uneori, acesti o fac mult prea repede, ceea ce-i face sa fie perceputi ca fiind un pic agresivi. Acesti oameni au tendinta de a fi parteneri de viata grijulii si loiali.


4. Nasul carn



Aceasta forma a nasului, usor ridicata, dezvaluie o persoana buna si optimista. De obicei, este vorba de oamenii grijulii carora le place sa le ofere dragostea lor familiei si prietenilor. Aceste persoane sunt pline de entuziasm si le place sa experimenteze viata cu adevarat.


5. Nasul acvilin



Persoanele care au un acvilin, de obicei, isi creaza propriul lor mod de viata si nu-l urmeaza pe cel creat de cei din jurul lor. Acestia nu doresc aprobarea celorlalti si tind sa aibe un caracter rebel. Acestor oameni nu le pasa de ceea ce spun ceilalti despre ei si prefera sa adere la propriile lor convingeri. Acestia sunt cei mai fericiti atunci cand lucreaza pentru a-si duce la indeplinire obiectivele.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...