.
Va propunem astăzi trei leacuri bătrânești, care au ca rol calmarea durerilor, reepitelizarea mucoasei gastrice și asigurarea unei digestii optime.
Suc de cartofi
Luați câțiva cartofi bine spălați și treceți prin storcătorul de fructe și legume. Când ați obținut 200 ml de suc vă opriți. Sucul se consumă dimineața, pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de micul-dejun. După ce ați consumat sucul, se face repaos la pat timp de 30 de minute. Tratamentul durează 10 zile, după care se face pauză 10 zile și se reia. Remediul este eficient și în caz de digestie lentă, arsuri stomacale, balonare, flatulență și dispepsie.
Cartofi cu miere
Spălați bine 4 cartofi de mărime medie și dați-i prin răzătoarea mică. Cu jutorul unui tifon stoarceți bine sucul, în care adăugați apoi o linguriță cu miere de albine de salcâm, omogenizați și consumați imediat, dimineața, pe stomacul gol. După ce ați consumat sucul, faceți repaos la pat timp de jumătate de oră. Tratamentul durează 10 zile, după care se face pauză 10 zile și se reia.
Suc de varza
Cu ajutorul unui storcător de fructe și legume, preparați jumătate de pahar de suc de varză albă, crudă. Acesta se consumă pe stomacul gol și apoi de 2-3 ori pe zi, cu 50 de minute înainte de masă, timp de 30 de zile. Cura se face de două ori pe an, primăvara și toamna, chiar dacă ați „scăpat” de gastrită. Remediul este eficient și dacă suferiți de obezitate sau doriți să faceți o detoxifiere generală.
Bineînțeles, pe lângă aceste remedii adjuvante, trebuie respectat regimul alimentar recomandat de medicul specialist.
loading...
Niciun comentariu :
Impartaseste din experienta...