duminică, 14 februarie 2016

Afla ce banc i se potriveste fiecarei zodii in parte

Niciun comentariu.


Berbec

Personalitate: Increzatoare si curajoasa, iti place sa fii in centrul atentiei si sa preiei initiativa. Esti destul de directa in relatiile cu ceilalti si nu iti plac oamenii care se invart dupa degete. Din punct de vedere pasional esti cam greu de multumit, dar atunci cand gasesti persoana potrivita ii arati tu ce inseamna pasiune!

Berbecul si bancurile… Berbecii se prind repede si gusta in special glumele autohtone. Rad zgomotos si molipsitor.

Un Berbec mergea pe autostrada cu 150 km/h. La un moment dat, observa ca este urmarit de o masina de politie cu girofarul aprins. Accelereaza, crezand ca masina de politie este mai putin dotata si ca va reusi sa scape. Dupa 10 minute de urmarire, Berbecul trage pe dreapta.
Politistul:Domnule , daca vii cu o scuza buna, te las sa pleci si nu iti dau nici amenda.
Berbecul se gandeste, se gandeste… si, fiind inventiv din fire, zice:
– Nevasta-mea m-a parasit acum 3 zile pentru un politist. Cand am vazut masina, am crezut ca tu esti „celalalt” si vrei sa mi-o aduci inapoi.


Taur

Personalitate: Taurii sunt recunoscuti pentru incapatanare si egoism. Desi majoritatea neaga aceste trasaturi, intotdeauna vor pune propriul confort pe primul loc. Din punct de vedere emotional, isi vor gasi cu greu perechea, pentru ca se tem sa nu fie raniti, dar ca parteneri de viata sunt iubitori si atenti.

Taurul si bancurile… Taurii rad cu pofta, dar inteleg mai greu glumele. Prefera bancurile cu tenta sexuala si glumele de acelasi gen… atata timp cat sunt facute pe seama altcuiva.

Ion se insoara cu o femeie nascuta in zodia Taurului. Intr-o seara, dupa un an de zile de scuze din partea nevestei, Ion intra in dormitor cu niste pastile in mana si cu un pahar de apa.
– Dar ce faci, Ioane, cu pastilele alea?
– Astea sunt pentru durerea ta de cap. Nu stiam de care vrei, asa ca ti-am adus mai multe.
– Da’ nu ma doare capul…
– Aha! Te-am prins!


Gemeni

Personalitate: Gemenii sunt atrasi de orice le pune mintea la contributie. Acest lucru este valabil si pentru locul de munca, si pentru prieteni, si pentru partenerul de viata. Le place aventura si, fiind plini de energie, sunt dintre cele mai imprevizibile persoane.

Gemenii si bancurile… Dand dovada de inteligenta, gemenii stiu sa rada si la glumele facute pe seama lor cu cel putin la fel de multa pofta ca cele cu o alta tinta. De altfel, ei sunt un soi de enciclopedie a bancurilor.

Un tip bine vede o domnisoara frumoasa la bar. Bea un shot de tequila, sa isi faca curaj, si merge sa o invite la dans:
– Domnisoara, nu va suparati… se poate?
– Sigur ca da, dar n-ai vrea intai sa dansam?


Rac

Personalitate: Uneori esti luata de fraiera din cauza ca esti foarte sensibila si ca te preocupi de problemele altora. Acesta este si motivul pentru care adesea te inchizi in carapacea ta. De altfel, esti o fire delasatoare, ceea ce iti ingreuneaza intotdeauna planurile: ai mereu nevoie de cineva care sa te bata la cap.

Racul si bancurile… Racii fac glume bune si se amuza cu nesat la glumele facute pe seama altora, dar se simt lezati cand sunt tinta remarcilor acide.

Politia il opreste pe Ion.
– Cetatene, esti beat?
– Nu, de ce? se mira Ion.
– Atunci de ce mergi cu masina si inainte si inapoi?
– Pai… am mancat niste raci!


Leu

Personalitate: Firea ta este de asa natura incat ai o nevoie aproape vitala de a detine controlul, de a te simti puternica. Din cauza ca vrei ca ceilalti sa iti stie de frica, uneori devii prea insistenta si o dai cu bata in balta. Cei din jur te apreciaza, totusi, pentru taria de caracter.

Leul si bancurile… Caracterul dominant al Leilor se rasfrange si asupra acestui aspect: atunci cand zic un banc se asteapta ca toata lumea sa fie data pe spate, chiar daca glumei ii lipsesc sarea si piperul.

Iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe:
– Ia zi, nenorocito, cine e regele animalelor ?
– Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea tremurand de frica.
– Asa este! si merge mai departe.
– Ia zi, parlitule, cine e regele animalelor?
– Tu, tu esti, leule! raspunde si lupul galben de frica.
Mai merge el ce mai merge si, intr-o poiana, elefantul manca linistit niste iarba:
– Ia zi, umflatule, cine e regele animalelor!
Elefantul il prinde cu trompa de cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, continuand sa pasca. Leul sta incostient vreo jumatate de ora, se ridica cu greu de jos si pleaca schiopatand:
– Ei, daca nu stii, nu stii! Nu trebuie sa devii violent !


Fecioara

Psonalitate: Esti foarte ordonata, iar logica ta este de necombatut. Iti place sa stii toate lucrurile la locul lor si, mai ales, sa te descurci singura, sa nu ai nevoie sa ceri ajutorul. In relatie, partenerul tau trebuie sa fie foarte masculin, ferm si sigur pe el, pentru a-ti face fata.

Fecioara si bancurile… Fecioarele par serioase, dar te poti astepta in orice moment sa spuna cel mai neadecvat banc. Partea buna este ca stiu si sa faca atmosfera cand este cazul.

Fat Frumos salveaza cele trei fete de imparat. Ca recompensa, tatal fetelor il lasa sa isi aleaga oricare dintre odraslele lui ca sotie, asa ca Fat Frumos le supune unui test. Incepe cu fata cea mare:
– Ia zi, Marie, tu stii ce e asta? intreaba printul scotandu-si penisul din pantaloni.
– Stiu, dar nu pot sa zic, ca e rusine!
Fat Frumos o izgoneste si cheama fata cea mijlocie, repetand testul:
– Ia zi, Lenuto, tu stii ce e asta?
– Stiu, printe, dar nu pot sa zic, ca nu se cuvine pentru o domnisoara ca mine…
Fat Frumos o izgoneste si pe ea si o cheama pe mezina, pentru a face testul:
– Ia zi, Laura, tu stii ce e asta?
Printesa cea mica se uita, se apropie, ia obiectul in mana, il intoarce pe o parte si pe alta si zice nedumerita:
– Nu, nu stiu ce e!
– Acesta, tanara printesa, este un penis!
Spre surprinderea lui Fat Frumos, Laura incepe sa rada in hohote:
– Asta-i penis? Sa-l vezi pe-al zmeului!


Balanta

Personalitate: Esti o iubitoare inraita a artelor si a armoniei, pentru care esti dispusa sa faci orice sacrificiu. Esti calma si iti place sa analizezi orice situatie, sa despici firul in patru, desi adesea este cel mai putin indicat mod de a aborda problema. Prietenii te plac pentru firea ta deschisa si pentru ca esti un bun ascultator.

Balanta si bancurile… Balantele nu obisnuiesc sa fie cele care spun bancurile, dar gusta din plin glumele subtile si inteligente.

Atelierul unui pictor modernist: patru indivizi intra, il leaga pe artist de calorifer, fura tot ce se poate si fug. A doua zi, atelierul este vizitat de niste prieteni de-ai artistului care il dezleaga si merg impreuna la politie:
– Poti sa-i identifici pe cei care te-au talharit?
– Sigur! Si vreau sa ii prindeti! Noroc ca sunt pictor si pot sa le fac portretele!
Dupa ce a terminat schitele, le-a dat politiei. Urmatoarea zi, politistii vin la sediu cu infractorii: un taur, un dansator ciung, un tomberon si Statuia Libertatii!


Scorpion

Personalitate: Uneori putin cam egoista, alteori prea generoasa, dar intotdeauna invaluita in farmec, iti este foarte usor sa te faci placuta de sexul opus, in special. De altfel, te dedici foarte mult laturei profesionale din viata ta, lasand emotiile in plan secundar.

Scorpionul si bancurile… Se spune ca Scorpionii nu stiu de gluma si ca se ataca la orice caterinca. Adevarul este ca ei se amuza, dar in sinea lor, asteptand momentul potrivit sa intoarca gluma. Ce-i drept… nu prea stiu sa zica glume.

O blonda in zodia Scorpionului ii spune prietenei ei:
– Vreau sa imi ucid sotul, dar nu stiu cum!
– Fata, linisteste-te! Uite cum faci: faci sex cu el pana il epuizezi. La un moment dat n-o sa mai poata si moare!
Zis si facut: se duce blonda acasa si se pune pe treaba. Dupa cateva luni, se intalnesc fetele din nou, dar de data asta este prezent si sotul blondei, care arata mai bine ca niciodata, in timp ce ea era ciufulita, slabise si avea cearcane ingrozitor de mari.
– Ce mai faceti? intreaba prietena blondei.
– Eu ca eu, zice blonda printre dinti, dar uita-te la idiotul asta: nici nu stie ca este pe moarte!


Sagetator

Personalitate: Iubitoare de aventura, optimista, energica – intotdeauna vei accepta provocarile cu zambetul pe buze si vei fi intotdeauna pregatita pentru un salt cu parasuta. Acest fel de a fi atrage oamenii, insa caracterul tau, acid in profunzime, ii indeparteaza la fel de repede.

Sagetatorul si bancurile… Sagetatorii s-ar putea lua de mana cu Gemenii: spun bancuri cu orice ocazie si rad zgomotos, cu pofta, gesticuland… toata lumea va sti cand este un Sagetator amuzat.

Un barbat grav ranit intr-un accident de masina este transportat la spital. Cand isi revine din convalescenta, vede ca doctorul statea langa pat cu o fata foarte grava si serioasa.
– Am o veste buna si una rea. Pe care vrei sa o auzi prima?
– Pe aia rea.
– A trebuit sa iti taiem un picior.
– Ah, da, ma asteptam… ma ranisem destul de grav…
– Da, dar la inceput l-am taiat pe cel bun!
Cu lacrimi in ochi barbatul a suspinat si a spus:
– Dar care este vestea cea buna?
– Barbatul din patul de alaturi a facut o oferta foarte generoasa pentru papuci!


Capricorn

Personalitate: O fire organizata si responsabila, iti place sa detii controlul a ce ti se intampla si sa fii intotdeauna pregatita sa ii ajuti pe cei dragi. Nu iti place sa iti asumi riscuri, si, desi uneori esti cam delasatoare, nimeni nu te poate acuza de lene: dai rezultate maxime pe ultima suta de metri.

Capricornul si bancurile… Firea introspecta a Capricornul il face sa prefere umorul negru si bancurile seci. Gusta cu placere si din jocurile de cuvinte si orice gluma inteligenta.

Sir Arthur ii zice valetului:
– John, te rog sa te duci sa imi aduci pianul de jos. Il aduci aici, in camera.
– Dar, Sire, este greu, nu pot de unul singur. Si, in plus, abia l-am dus in living acum o saptamana.
– Stiu, dar mi-am uitat pipa pe el si nu vreau sa te trimit dupa maruntisuri.


Varsator

Personalitate: Esti o fire amuzanta, deschisa, dinamica – iti este usor sa te faci placuta, dar si sa atragi atentia asupra ta. Iti plac provocarile, iar toti cei care vor sa fie in jurul tau trebuie sa stie sa tina pasul cu tine, dar si cand si cum sa te asculte si sa isi demonstreze afectiunea.

Varsatorul si bancurile… Varsatorii rad mai mult din politete decat ca ar fi cu adevarat amuzati. Daca, totusi, ar fi amuzati de ceva, acela este sadismul.

Un zoofil, un necrofil si un masochist sunt inchisi in aceeasi celula dintr-o inchisoare de maxima securitate. Dupa doua zile de stat in liniste deplina, zoofilul nu mai rezista si zice:
– Mi-as dori tare mult o pisica. Ne-ar mai tine de urat. As lua-o in brate, si as mangaia-o, si as mangaia-o, apoi as pupa-o… apoi as iubi-o. Mult, cu patima! As iubi-o… pana ar muri!
Atatat si cu sclipiri sadice in privire, necrofilul zice:
– Si dupa ce ar muri, as lua-o eu. Si as iubi-o… as iubi-o in fiecare colt al celulei. As iubi-o pana cand n-ar mai ramane decat scheletul ei! Atat!
Masochistul ii privea linistit pe cei doi. Mai asteapta cateva minute dupa ce si-au terminat colegii de celula de povestit fanteziile, apoi zice, clar si raspicat:
– Miau!


Pesti

Personalitate: Ai o imaginatie foarte bogata, insa acest lucru este si in favoarea si in defavoarea ta in acelasi timp. Esti o fire romantica si atenta, insa ai tendinta sa fii cam geloasa iar, cand nu esti geloasa, esti egocentrica.

Pestii si bancurile… Uneori, Pestii sunt prea aerieni pentru a se prinde de poante, dar cand sunt in toane bune rad pentru orice si fac cele mai bune glume. Totusi, se oftica foarte tare daca afla de vreo gluma facuta pe seama lor.

Care este asemanarea dintre un preot si un peste?
Amandoi spun: Mergi cu domnul…
In timp ce era fugarita de cocos, gaina se gandeste:
– Daca ma prinde, zice ca-s usoara, daca nu ma prinde, zice ca-s proasta. Mai bine ma impiedic!


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...