miercuri, 13 ianuarie 2016

Cum sa-ti alegi palaria de soare in functie de forma fetei

Niciun comentariu.


O palarie de soare a devenit indispensabila in perioada caniculei, insa intamplarea face sa nu stii inca ce model ti se potriveste in functie de forma fetei. Evita arsurile solare (sau indiscretii paparazzi, de ce nu) cu acest accesoriu chic si feminin, perfect la shopping, la cumparaturi sau la plaja.

Vara este important sa te “inarmezi” cu o palarie de soare in voga si protectoare, insa esentiala este si masura in care modelele alese iti avantajeaza forma fetei. Ti-am pregatit exemple ajutatoare din lumea celebritatilor si cateva propuneri accesibile in Romania, in caz ca te decizi instant sa sochezi cu palaria de soare perfecta pentru tine.

Fiziomia alungita: palaria fedora – Daca ai o mandibula subtire si pometi foarte bine definiti, inseamna ca ai o fizionimie alungita ca Sarah Jessica Parker. O palarie fedora va da iluzia plenitudinii in partea de jos a chipului, astfel incat sa se observe o fata perfect echilibrata. Evita formele patratoase si cauta modele cu accesorii deosebite (flori, funde).

Fizionomia rotunda: palaria cowboy – Fizionomia rotunda exprima feminitate si tinerete, de aceea este foarte bine pusa in valoare de un model de palarie de soare cu boruri late, purtata usor intr-o parte. Palaria de tip cowboy ti se potriveste manusa, insa formatele cu calote joase si boruri inguste iti stirbesc din farmec. Gwen Stefani s-a bucurat de o zi insorita de vara impreuna cu fiul ei, protejata de o palaria de cowboy din paie absolut adorabila.

Fizionomia in forma de inima: palaria cu bor lat – Daca ai chipul in forma de inima, este recomandat sa atragi atentia asupra crestetului capului, care are nevoie de putina alungire pentru a da o proportie armonioasa chipului. Prin urmare, poti incerca o palarie cu calota rotunda, tip clopot, asa cum poarta Rachel Bilson sau o palarie cu margini late si drepte, cum ii place frumoasei Beyonce sa se afiseze.

Fizionomia patrata: palaria floppy – Daca ai chipul patrat, cu maxilarul bine definit si la fel de lat ca linia obrajilor, palaria floppy (cu borul lat, unduitor) iti va oferi un aer mai fluit si mai feminin. Vanessa Hudgens adora acest model de palarie, de cand a observat ca o pune foarte bine in valoar.

Fizionomia ovala: palaria vintage-chic – In cazul in care ai o fizionomie ovala, inseamna ca iti permiti absolut orice format de palarie de soare. Si tocmai pentru ca ai atat de multa libertate sa experimentezi, iti recomandam modele sofisticate, cu aplicatii opulente multicolore, care sa atraga atentia asupra chipului tau perfect.

Nicole Scherzinger, Jessica Alba si Nicky Hilton prefera palariile cu calota voluminoasa si boruri inguste, deoarece le adauga un plus de rotunjime fetei.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...