miercuri, 20 ianuarie 2016

7 Remedii din natura pentru viermii intestinali

Niciun comentariu.


Viermii intestinali nu sunt probleme care afecteaza doar persoanele din lumea a treia, dupa cum cred unii. Ouale parazitilor intestinali sunt mai frecvente decat v-ati imagina si sunt intalnite in materiile fecale ale oamenilor sau animalelor, in apa si pot ajunge chiar in unele alimente, prin urmare nu este deloc greu sa va pricopsiti cu viermisori.

Usturoiul

Usturoiul este unul dintre cele mai cunoscute remedii naturiste pentru viermii intestinali. El este deosebit de util atat in cazul parazitozelor cat si in dizenterie si intoxicatii alimentare. Substantele active ale usturoiului ajuta la formarea bacteriilor bune in intestine si la eliminarea usoara a reziduurilor.

Consumati usturoiul proaspat curatat si pisat deoarece substanta activa, alicina, incepe sa-si diminieze calitatile dupa 15 minute.

Feriga

Este considerata dusmanul de temut al teniei, dar are un grad destul de mare de toxicitate, fapt pentru care este indicat a se administra cu prudenta si este interzisa cu desavarsire femeilor insarcinate.

Tratamentul anti-tenie consta intr-o pulbere de rizomi de feriga obtinuta prin pisarea plantei uscate. Luati dimineata, inainte de masa, cate o lingurita de pulbere amestecata cu o lingurita de miere.

Murele

Murele proaspete presarate cu zahar si putina scortisoara sunt eficiente nu doar impotriva viermilor intestinali cat si in anemie, oboseala cronica si slabiciune.

Nucile

Printre numeroasele proprietati ale nucilor se numara si eliminarea viermilor intesinali si refacerea tunicii interne a intestinelor.

Consumati zilnic, timp de 5 zile, cate un paharel de suc proaspat de cartofi cruzi amestecat cu 4 linguri cu ulei de nuca. Amestecul este eficient pentru limbrici, oxiuri si tenie.

Pelinul

Pelinul imbunatateste digestia prin proprietatea sa de a stimula secretia sucului gastric. Pentru eliminarea parazitilor intestinali, urmati o cura de 10 zile in care sa consumati cate 4 lingurite de tinctura de pelin in fecare zi.

Semintele de dovleac

Elimina viermii intestinali avand, in acelasi timp, un efect protectiv asupra ficatului. Consumati dimineata, pe stomacul gol, cate 10 seminte crude de dovleac sau cate o lingurita de ulei de seminte de dovleac.

Gentiana

Gentiana este cunoscuta pentru efectul sau antiinflamator, scazand numarul globulelor albe din sange. In plus, este folosita si in tratarea anemiei sau pentru cresterea rezistentei organismului.

Pentru parazitii intestinali consumati cate 20 de picaturi de tinctura de gentiana cu jumatate de ora inainte de mesele principale ale zilei.

20.01.2016


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...