vineri, 13 noiembrie 2015

Dr Oz te invata cum sa slabesti 3 kg in 7 zile

Niciun comentariu.


Dr. Oz, celebrul specialist si moderator al emisiunii, The Dr. Oz Show, afirma ca o dieta rapida nu este benefica organismului, deoarece poate deregla metabolismul si glandele endocrine. De aceasta data, insa, el este aici pentru a-ti face cunoscute cateva reguli care te vor ajuta sa scapi de 3 kilograme in numai 7 zile de dieta.

De regula, dietele rapide presupun infometare. Acest regim nu te va opri sa consumi alimentele care-ti plac cel mai mult, insa cu moderatie, fiind foarte atenta la cantitate. Consumand alimente sarace in grasimi, zahar si sare, dar bogate in substante nutritive si antioxidanti, vei reusi sa slabesti intr-un timp scurt, fara a te infometa, iar ulterior vei capata si o stare de relaxare. S-a zis cu oboseala din timpul curelor de slabire!

Iti prezentam regulile care iti vor permite sa elimini kilogramele in plus si care iti vor oferi energie pe tot parcursul zilei.

Regula 90/10. Daca te intrebi in ce consta aceasta regula alimentara, afla ca ea presupune consumul alimentelor bogate in vitamine, minerale si antioxidanti in proportie de 90% (fructe, legume, peste slab, cereale integrale, iaurt degresat, seminte de in, ulei de masline), iar restul de 10% iti va ramane pentru consumul celor care au un continut mai bogat de sare, zahar si grasimi saturate.

Asul din maneca. In momentul in care te decizi asupra unei cure de slabire, este esential sa iti pastrezi un as in maneca pentru momentele cele mai grele. Dr. Oz recomanda consumul fructelor de padure, al ciupercilor si al usturoiului in cantitati cat mai mari, deoarece ele te vor ajuta sa slabesti, fara a favoriza depunerea grasimilor pe corpul tau.

Shake-uri pentru slabit.
Detoxifierea este o etapa importanta a unei diete, deoarece ea te ajuta sa elimini toxinele depuse la nivelul tesuturilor. Deoarece ti se poate intampla ca timpul sa nu iti permita sa gatesti mancaruri bogate in antioxidanti, shake-urile pot fi solutia cea mai inteleapta in acest caz. Vei avea nevoie de cateva ingrediente esentiale, precum iaurtul degresat, mierea, fructele sau legumele si uleiurile esentiale, un blender si doar 5 minute pentru pregatirea lor. Vei obtine o gustare excelenta, saraca in grasimi rele, care iti va conferi energie pentru intreaga zi.

Un bun exemplu de shake pentru slabit este unul realizat din 100 g suc de rodie, 1 lingurita zeama de lamaie, 5 sau 6 capsuni proaspete si cateva cuburi de gheata. Dupa ce ai pus toate aceste ingrediente in blender, vei obtine o bautura naturala, ideala pentru topirea grasimilor.

Meniul pentru o zi. Pentru a fi capabila sa scapi de kilogramele care te incurca, ai nevoie de un meniu de dieta pregatit pentru o zi, dar pe care il vei aplica zilnic.

Micul dejun: migale, nuci, fructe, cereale integrale, fulgi de ovaz, seminte de in si seminte de floarea soarelui. Acestea sunt alimentele potrivite pentru un mic dejun rapid si foarte usor, cu un continut bogat in antioxidanti.

Pranz: fasole, linte, mazare. Consuma, in general, leguminoase, deoarece ele iti va da o senzatie de satietate si te vor impiedica sa consumi alte alimente, care vor dauna dietei tale. De asemenea, ele te vor ajuta sa topesti, la propriu, surplusul de grasime.

Cina: Salata nu este unica solutie pentru o cina slaba in carbohidrati. Alege sa prepari legumele in modalitati cat mai variate, pentru a putea beneficia de proprietatile lor binefacatoare.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...