vineri, 13 noiembrie 2015

3 Reguli pentru obtinerea unui posterior sexy si bombat

Niciun comentariu.


Multe dintre noi nu au fost inzestrate cu un posterior precum cel al lui Beyonce sau cel al lui Jennifer Lopez, dar acest lucru nu inseamna ca nu putem obtine un rezultat cel putin similar. Totusi, multe dintre solutiile propuse pentru a castiga mai multa plinatate pentru fund implica in mod automat ingrasarea, ceea ce nu este deloc o solutie.

Un fund generos se datoreaza in mare parte ereditatii, insa sportul si exercitiile fizice sunt un element important atunci cand vine vorba de obtinerea acestuia. O crestere in greutate nu inseamna un posterior mai bombat, ci din contra, deoarece exista sansa ca grasimea sa nu se depuna in acea zona a corpului, ci pe coapse sau pe abdomen.

Circula nenumarate zvonuri in legatura cu fundul bombat si metodele de a-l obtine, insa marea majoritate dintre acestea sunt total nefondate si lipsite de logica. Cel mai bun exemplu este cel legat de exercitiile fizice pentru muchii fesieri: multe femei evita aceste exercitii de teama ca posteriorul lor va deveni prea musculos si, astfel, va fi inestetic si va avea un aspect barbatesc. Aceasta conceptie este eronata, deoarece un astfel de rezultat nu vine decat odata cu exercitiul, iar pentru un fund musculos sunt necesari cativa ani buni de efort fizic.

De asemenea, nu exista produse minune care sa te ajute sa obtii un fund mai bombat. Proteinele si vitaminele nu vor face decat sa ajute muchiul sa se dezvolte, dar ele nu contribuie la aspectul posteriorului tau. Renunta la suplimente si diverse preparate, asa-zis functionale pentru a obtine rezultate satisfacatoare.

Alimentatia. Odata ce te-ai decis sa urmezi un program de exercitii fizice pentru a-ti tonifia posteriorul, si alimentatia ta necesita unele schimbari.

In primul rand, carbohidratii sunt elementul care trebuie indepartat cu orice pret si pe care il gasesti, de regula, in zaharul si faina rafinata. Pentru a reduce grasimea din zona abdominala si din zona feselor, este necesar sa consumi produse integrale, precum cerealele, orezul si pastele, dar si alimente leguminoase, precum lintea si fasolea. Acestea te vor ajuta sa-ti subtiezi vizibil talia, fapt ce va contribui la accentuarea posteriorului tau.

Sportul necesita un aport mai ridicat de proteine, pe care le poti gasi in carnea lipsita de grasimi, oua, lapte, alune, nuci, seminte si peste. Include in alimentatia ta aceste produse, iar rezultatele vor fi mai placute decat ai crede.

Sportul. Pentru a creste volumul fundului, este necesar sa lucrezi o anumita grupa de muschi, si anume gluteus maximus, insa acest lucru nu este posibil fara a lucra si muschii din partea inferioara a corpului. O combinatie intre exercitiile pentru muchii fesieri si muchii din partea inferioara a corpului este exact ceea ce ai nevoie pentru a dobandi un fund de senzatie.

Mersul pe bicicleta si joggingul sunt doua variante foarte folositoare si foarte naturale, care te vor ajuta sa elimini grasimile nedorite si sa dezvolti muschii.

Trebuie sa complementezi aceste 2 exercitii cu un antrenament mai complex, care cuprinde si exercitii cardiace si folosirea greutatilor. Cu toate acestea, nu trebuie sa te suprasoliciti, deoarece risti sa te alegi cu o febra musculara, care te va punea in imposibilitatea de a-ti continua programul. Este suficient sa mergi la sala de doua sau trei ori pe saptamana pentru a obtine un posterior bombat.

Poti opta pentru banalele fandari sau genuflexiuni, pe care le poti face cu usurinta acasa, in seturi repetate a cate 10-20 de repetari. Poti aduce si contributia greutatilor, insa iti recomandam sa folosesti un echipament pentru fitness, daca iti doresti sa te misti mai lejer si sa iti atingi idealul.

Vestimentatie. Iti poti accentua posteriorul si prin intermediul hainelor. Cateva solutii foarte eficiente in acest sens sunt pantalonii cu talie inalta, fustele mulate si o rochie de tip bodyicon. In cazul in care ai o talie foarte subtire, opteaza pentru curele, care vor crea un constrat ideal intre marimea acesteia si posterior.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...