miercuri, 28 octombrie 2015

6 Reguli de baza in lupta cu celulita

Niciun comentariu.


Orice femeie care vrea sa scape de celulita trebuie sa inteleaga ca dieta anticelulitica nu consta intr-un regim alimentar de doua-trei saptamani si nici de unul de trei luni. Dieta anticelulitica inseamna un regim alimentar pe viata, caci de indata ce renuntati la el, coaja de portocala isi va face din nou aparitia.

Daca sunteti puse pe treaba si voiti sa scapati de celulita, trebuie mai intai sa va revizuiti dieta de zi cu zi. Identificati produsele pe care le mancati zilnic si care sunt procesate industrial si care contin substante nenaturale.

1. Diminuati aportul de grasimi din alimentatie, renuntand la unt, la friptura grasa, la branzeturi grase si la mancarea gatita cu mult ulei.

2. Aruncati din frigider tot ceea ce reprezinta carne procesata, de tipul parizerului, dar si conservele, borcanele cu mancare la minut si sucurile. Cu cat alimentele sunt mai putin prelucrate, deci in starea lor naturala, cu atat sansele de reusita ale dietei anticelulitice sunt mai mari.

3. Faceti tot posibilul sa reduceti toxinele pe care le ingerati sau le inhalati zilnic. Aici este vorba de cafea sau de alte bauturi excitante pentru sistemul nervos, dar si tigarile si alcoolul. Faceti tot posibilul sa stati cat mai mult la aer curat, nu in birou in bataia aerului conditionat sau in mijlocul noxelor emise de masinile din trafic (bineinteles, in masura in care puteti sa o faceti fara sa va dea seful afara de la serviciu).

4. Axati-va cat mai mult pe proteine slabe si vegetale, pentru ca acestea accelereaza arderile metabolice, motiv pentru care veti reusi sa scapati mai repede de celulele adipoase de pe coapse, de pe fund si de pe picioare.

5. Nu uitati de antioxidantii din fructe si din legume. Fiind vara, axati-va pe produsele de sezon, dar nu le neglijati nici pe celelalte. La fiecare mic dejun mancati prune, mere, afine, mure, capsuni, zmeura, la pranz alegeti garnituri de conopida, broccoli, varza de bruxelles alaturi de gratarul din carne slaba.

6. Reduceti aportul de sare pentru a diminua retentia de apa. Puteti include in alimentatie produse cu proprietati diuretice, sub forma ceaiurilor, dar fara sa exagerati. O cana pe zi este suficienta.


Sursa:http://lyla.ro/diete/dieta-anticelulitica/


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...