marți, 27 octombrie 2015

4 Ceaiuri ieftine care dizolva celulita de pe coapse

Niciun comentariu.
celulita,celulita,pentru celilita, tratament celulita,ceai celulita,celulit,celulita picioare,ceai verde celulita,ceai cirese celulita, ceai anticelulita,anticelulita


Dieta sanatoasa si echilibrata, precum si activitatea fizica trebuie sa fie insotite si de catre o serie de ceaiuri dietetice in vederea diminuarii aspectului de coaja de portocala. Celulita anunta ca organismul este intoxicat si este necesara o cura de detoxifiere care ajuta la curatarea colonului de reziduurile toxice.

"Intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Pielea iritata, lipsita de elasticitate, celulita, parul casant si fara stralucire sunt efectul unui colon bolnav", declara prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, specialist in nutritia umana care ne avertizeaza ca acumularea de toxine in colon determina afectiuni grave. Potrivit specialistului, ceaiurile din cozi de cirese, matase de porumb, ceaiul verde, ceaiul din flori de paducel, cretusca, marar, ienupar, muguri si frunze de mesteacan au efect de drenare a tesuturilor, fiind eficiente in preventia, chiar si in tratarea celulitei.

1. Ceaiul verde
Arhicunoscutul ceai verde este bogat in aminoacizi, iod, potasiu, fluor, fosfor, vitaminele C, B1, B2, PP, K, fiind recomandat in curele de slabire deoarece ajuta la eliminarea toxinelor si arderea grasimilor. Peste o lingurita de ceai turnati apa fierbinte (temperatura sa nu depaseasca 90 grade Celsius), lasati la infuzat 10 minute si consumati ceaiul in urmatoarea ora pentru a nu-si diminua efectul. Sunt recomandate pana la 3-4 cesti de ceai pe zi.

2. Ceaiul de papadie
Stimuleaza ficatul si rinichii in procesul de eliminare a toxinelor. Preparati-va in fiecare zi o ceasca de ceai de papadie. Se folosesc 50 grame de frunze de papadie la o jumatate de litru de apa.

3. Ceaiul de ginkgo biloba
Cercetarile arata ca ginkgo biloba are efecte vasodilatatoare, stimuland circulatia sangelui. Are efect antioxidant, previne formarea si depunerea grasimilor pe vase, asigurand astfel un flux sanguin optim.

4. Ceaiul din cozi de cirese
Are efect diuretic si este un real ajutor in eliminarea apei din organism, fiind desigur si un aliat de incredere in lupta cu celulita. Preparati ceaiul adaugand o lingurita de cozi de cirese la o cana cu apa.

Atentie!
Aceste ceaiuri nu trebuie baute nici in exces si nici impreuna! 

Consumati-le cu moderatie si nu va asteptati sa slabiti sau sa diminuati celulita doar band ceaiuri. Acestea sunt terapii adjuvante la care puteti apela, insa, pentru rezultate rapide si durabile, aplicati-le in combinatie cu activitatea fizica si alimentatia sanatoasa.

Sursa: http://www.celulita.ro/4-ceaiuri-pentru-a-topi-celulita-rapid.html 



Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...