duminică, 14 februarie 2016

Zodia LEU - Horoscop erotic

Niciun comentariu.


Ea zodia Leu

La ea, amprenta focului se simte, in dragoste, mai puternica decat la Barbatul Leu. Iubeste si manipuleaza barbatii, dar nu ca femeile din zodia Racului. Pentru ea acest lucru nu inseamna obligatia de a castiga.Maturizarea ei sexuala se produce foarte devreme, dar cea emotionala, mult mai tarziu. Se descopera foarte devreme curtata de barbati, dar nu le acorda atentie decat acelora mai varstnici. Pasiunea ei pentru maturitate tradeaza un caracter calculat.Orice barbat care ii da tarcoale va avea de-a face cu leoaica din ea. El va deveni obiectul ei de joc. Daca nu isi va accepta rolul, va cauta un alt pion.Dezechilibrul intre sexualitatea ei intensa si slabiciunea, adica orgoliul acestei sexualitati, este o problema pe care o va rezolva cu greu. Armele ei, dublate intotdeauna de o vestimentatie ingrijita, se pot frange doar in fata echivalentului masculin al zodiei.Nu acorda rolul conducatorului in relatie decat rareori, dar cand o face, barbatul de langa ea poate avea multe succese atat in plan erotic, cat si in cel material. Se dovedeste o sustinatoare a ideilor si proiectelor perechii sale. Cand acest lucru nu se intampla, si coroana este pe capul ei, barbatul are doar rolornamental.Nu-i plac one-night-stand-urile, fiindca nu implica nici un fel de comunicare intre parteneri, iar sexul se transforma intr-o sedinta de gimnastica. Asta o dezgusta, o enerveaza, ii strica o coafura impecabila si ii consuma timp.Intotdeauna va da impresia unei fiinte atrase de sex, dar nu va fi niciodata prea atrasa de aceasta problema.Fiind foarte pretentioasa, se va marita destul de greu. Viitorul sot va trebui sa ii lase libertate de miscare, sa fie un tip ambitios, cu aspiratii inalte .Acest lucru ii va satisface orgoliul.

Zone erogene: spatele, coloana vertebrala.


El zodia Leu

Il atrag femeile placute, cu integritate morala, care au inspiratia de a-i lasa lui rolul de sef absolut. Desi este un misogin declarat, nu considera ca barbatul trebuie sa faca intotdeauna primul pas, dar, daca femeia ia initiativa, trebuie sa o faca intr-un mod bland, elegant, specific. O femeie imbracata in alb va fi pentru el ca o revelatie paradisiaca.
In intimidate, face un adevarat cult al sexului. Dar nu pentru ca ar fi un incapabil sexual – de regula acestora li se intampla asa ceva – ci dimpotriva, nu are nici o idee despre ceea ce inseamna dragostea. Da impresia ca este gelos pe femei, dar nu este asa.
El este gelos pe posibilitaea pe care natura le-o ofera acestora de a cunoaste niste dotari mai bune decat ale lui. O asemenea apucatura este totusi nefireasca, fiindca, in asternut, se dovedeste a fi foarte dotat si da impresia unei experiente bogate. Cel mai mult il starneste dorinta partenerei.
Este un artist al preludiului si se foloseste de accesorii ca la carte, fara insa a exprima ceva in mangaierile sale, pentru simplul fapt ca la el sexul functioneaza ca un intrerupator. Insa ii place sa se joace, sa inventeze scenarii.
Pe dinafara foarte sigur pe el, sufera enorm pentru esecurile erotice si are prostul obicei de a le atribui propriei sale incapacitati sexuale. Daca are si ghinionul de a avea o partenera neintelegatoare, care sa il critice, va deveni inhibat si se va inchide in el, cautand mereu motive de cearta. Pe cat e de ambitios, pe atat e de ofticos.

Zone erogene: spatele, coloana vertebrala.


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...