miercuri, 13 ianuarie 2016

Slabeste rapid 4 kilograme cu cirese

Niciun comentariu.


Probabil, in copilarie, cel putin o data am folosit ciresele cu codite pe post de cercei, cel putin o data am incercat sa ne cataram in ciresul bunicilor si cel putin o data am mancat cirese pana cand ne-a durut burta. Chiar daca am facut toate aceste lucruri din placere, trebuie sa stim ca si ajunsi la maturitate este important sa mentinem un consum ridicat al acestor fructe.

Ciresele nu sunt doar gustoase si aromate ci si extrem de hranitoare, ajutandu-ne sa luptam cu succes impotriva diferitelor afectiuni nu tocmai placute.

In mod normal aceste fructe sunt compuse din 70% apa iar diferenta este reprezentata de complexul de vitamine B (B1, B2, B6), dar si de: bioflavonoide, antocianine, melatonina, luteina, caroten, fibre si acid elagic. Vitaminele din complexul B sunt cunoscute pentru faptul ca ajuta organismul sa aiba energie suficienta, o lipsa a magneziului contribuind doar la stari de oboseala sau chiar depresie.

Puteti manca cirese pe saturate pentru ca acestea contin foarte multa apa (care ajuta metabolismul si amplifica nivelul energiei) si putine grasimi si calorii (65 per 100 grame), astfel oricat de multe cirese veti consuma nu va veti ingrasa din cauza lor.

Printre persoanele care ar trebui sa consume cirese se numara cei care sufera de: constipatie, fermentatie intestinala, afectiuni biliare, boli hepatice, litiaza renala, guta, reumatism, obezitate, cancer, boli cardiovasculare, dureri de cap.

Chiar si cei care sufera de stari avansate de oboseala, cei care au un nivel scazut de minerale, anemicii, cei care prezinta deficit de crestere sau dezvoltare sau cei care doresc sa isi imbunatateasca functiile mentale sau fiziologice, ar trebui sa consume cat mai multe cirese. Toate aceste persoane vor observa imbunatatiri in ceea ce priveste starea generala de sanatate.

Urmand dieta cu cirese nu doar ca veti slabi cu usurinta, ci veti reusi si sa eliminati toxinele din organism intr-o perioada relativ scurta de timp. Incercati sa profitati de perioada in care gasiti cu usurinta aceste fructe (la preturi acceptabile) si urmati un regim alimentar care va ajuta sa fiti mai sanatosi si mai frumosi.

Analizand evolutia in cazul persoanelor care urmeaza aceasta dieta s-a constatat faptul ca pielea devine mai ferma si mai supla, dar si ca pe parcursul intregii zile cei care urmeaza dieta sunt mai relaxati.

Aveti la dispozitie cateva modalitati prin care va puteti bucura de toate beneficiile acestui regim alimentar, trebuie doar sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

Dieta cu cirese: varianta restransa

Pe stomacul gol, dimineata, trebuie sa consumati cel putin 100 grame de cirese; aceasta cantitate trebuie crescuta treptat pana cand ajungeti la 500 grame de cirese la sfarsitul saptamanii a treia.

In continuare, pana la pranz, trebuie sa consumati inca 300 grame de cirese, aceasta cantitate trebuie impartita in 3 parti egale. Nu aveti voie sa mancati si alte alimente in toata aceasta perioada in care consumati doar cirese.

De asemenea este foarte important ca in toata perioada dietei sa incercati ca pranzul si cina sa fie mese usoare, dar si sa renuntati la grasimile de origine animala, la alcool sau zahar rafinat.

Dieta cu cirese: varianta extinsa

Daca urmati aceasta varianta trebuie sa stiti ca timp de 3-4 zile veti consuma doar cirese, fara alte produse alimentare. Puteti consuma intre 2 si 3 kilograme de cirese pe zi (unii specialisti afirma ca puteti creste cantitatea si pana la 5 kilograme/zi), aceasta cantitate trebuie sa fie impartita in mai multe portii pe care le veti consuma periodic.

Intre mesele de cirese puteti bea apa minerala, iar dieta poate fi reluata in fiecare luna trebuie doar sa nu aveti un deficit de vitamine sau minerale (pentru acest aspect este recomandat consultul unui medic de specialitate si realizarea unui set complet de analize).

Dieta cu cirese: varianta pentru 10 zile

Prima zi
Mic dejun: o banana si o ceasca de cafea.
Pranz: peste (facut la gratar) cu garnitura de spanac.
Cina: 500 grame de cirese (nu mai tarziu de ora 20:00).
Gustare: 2 cani cu ceai facut din cozi de cirese (nu mai mult de 2 gustari pe zi).

Ziua a doua
Mic dejun: 2 oua fierte, 1 felie de paine (integrala) si o ceasca de cafea (fara zahar, eventual cu lapte).
Pranz: piept de pui (fiert, de dimensiunea propriei palme) cu salata din andive.
Cina si Gustarile identice cu cele din Prima zi.

Ziua a treia
Mic dejun: 200 grame branza de vaci (nu trebuie sa mancati toata cantitatea daca nu puteti) cu o chifla (din faina integrala) si o cafea.
Pranz: varza calita cu carne de pui fiarta.
Cina si Gustarile vor fi la fel.

Ziua a patra
Mic dejun: un sandwich cu branza si castravete, alaturi de o cafea.
Pranz: paste integrale (o portie) cu ciuperci si sos de rosii.
Cina si Gustarile vor fi la fel cu cele din zilele precedente.

Ziua a cincea
Mic dejun: un iaurt cu cereale integrale si o cafea.
Pranz: o portie de piept de pui (la gratar) cu legume (tot la gratar).
Cina si Gustarile: identice cu cele din zilele precedente.

Aceste 5 zile vor fi reluate pana cand finalizati cele 10 zile ale dietei, iar in toata aceasta perioada veti reusi sa slabiti pana la 4 kilograme.

Important! Indiferent de varianta aleasa incercati sa cresteti treptat cantitatea de cirese consumate pentru ca riscati ca organismul vostru sa reactioneze gresit la dieta si sa declansati anumite tulburari digestive.

Sportul va va ajuta foarte mult in procesul de slabire, incercati sa faceti cat mai multa miscare in fiecare zi!



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...