Ingrediente
- maruntaiele de la un miel,
- 2 cepe mari,
- 2 oua,
- 1 lingura verdeata tocata,
- 1 lingura cozi de ceapa verde tocate,
- sare,
- piper,
- 2 linguri untdelemn,
- 1 felie paine alba,
- 1 prapur
Mod de preparare
Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, untdelemnul si miezul de la o felie de paine inmuiat in apa.
Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine.
Intr-o cratita unsa cu untdelemn se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele.
Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cand este gata, se rastoarna pe farfurie.
loading...
Niciun comentariu :
Impartaseste din experienta...