sâmbătă, 5 decembrie 2015

Lamaie pentru piele radianta si unghii rezistente

Niciun comentariu.


Usor de procurat indiferent de sezon, lamaile rasfata pielea si unghiile ajutandu-le sa ramana frumoase si sanatoase.


Ten fara pete

Micile pete pigmentare si urmele lasate de acnee pot fi indepartate cu ajutorul sucului proaspat de lamaie. Acesta are proprietatea de a decolora petele si de a cicatriza urmele cosurilor.

Inmuiati o discheta demachianta in suc de lamaie si tamponati de 2-3 ori pe zi zonele cu probleme. Dupa una-doua saptamani, culoarea pielii se va uniformiza, iar tenul va deveni luminos si mult mai neted.


Piele curata

Stiati ca sucul proaspat de lamaie este un bun mijloc de curatare a celulelor moarte de la suprafata pielii? Taiati o lamaie in felii groase si masati-va fata cu ele, evitand zona ochilor. Folositi lamaia simpla daca aveti tenul gras, si suc de lamaie indoit cu miere daca tenul este normal sau uscat.


Unghii rezistente

Amestecati 3 linguri de ulei de masline cu 3 linguri suc de lamaie, inmuiati timp de 5 minute varfurile degetelor in aceasta solultie, apoi masati unghiile. Cu timpul, vor deveni mai rezistente, iar daca sunt ingalbenite, isi vor recapata culoarea naturala.


Genunchi si coate catifelate

Tot cu lamaie puteti ingriji si pielea uscata si inchisa la culoare de pe genunchi si coate. Preparati un amestec din bicarbonat de sodiu si suc de lamaie, aplicati-l pentru 5-10 minute pe genunchi si coate, apoi indepartati pasta cu apa si masati pielea cu o crema hidratanta. Daca zonele cu pricina sunt mai inchise la culoare, stergeti-le pur si simplu din cand in cand cu lamaie. Isi vor recapata culoarea naturala ca prin minune.

Sursa:www.pediatrutecuci.com


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...