vineri, 13 noiembrie 2015

Cum sa te pensezi corect singura

Un comentariu.


Look-ul tau este influentat de mai multi factori, iar sprancele bine definite sunt unul dintre elementele care are un impact major asupra aspectului tau. Este necesar sa stii cum anume sa le pensezi, pentru a corespunde fizionomiei fetei tale.

Mai jos iti prezentam un ghid pas-cu-pas despre cum sa iti definesti sprancelnele corect, singura.

Pasul 1. Priveste-te cu atentie in oglinda. Fii atenta la spranccenele tale si obervsa si cele mai mici detalii, pentru a putea deduce macar aproximativ forma lor. Ia o linie si plaseaz-o in coltul interior al ochiului. Atunci cand incepi sa iti pensezi sprancele, tine cont de faptul ca ele ar trebui sa inceapa dintr-un punct paralel cu interiorul ochiului.

Pasul 2. Pentru un aspect mai natural, poti opta sa nu pensezi complet spranceana la inceput, lasand loc catorva fire de par plasate la inceputul ei.

Pasul 3. In cazul in care sprancenele tale sunt arcuite natural, singura ta corvoada este sa le accentuezi. Daca, din intamplare, forma lor este dreapta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le pensezi arcuindu-le usor.

Pasul 4. Este foarte important sa plasezi arcuirea sprancenei intr-un loc cat mai potrivit. Pentru aceasta, ia o rigla si pozitioneaz-o in dreptul nasului, apoi un obiect drept, de exemplu un creion, simplu sau dermatograf, care sa strabata pe diagonala pupila. Punctul de intersectie dintre obiect si spranceana va fi punctul cel mai inalt al arcului sprancenei.

Pasul 5. Punctul de finalizare al sprancenei este extrem de semnificativ, ca si arcul. Pentru a-l determina, plaseaza creionul ca in punctul anterior, iar aparelel cu el aseaza un altul. Punctul de finalizare va fi indicat de linia paralela.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Un comentariu :

  1. În viața noastră simplă, dragostea joacă un rol foarte specific. Acum suntem capabili să vă facem viața dragostei sănătoasă și nu are spațiu pentru orice tip de probleme. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Mi-a ajutat să arunc o vrajă care mi-a adus amorul de mult pierdut înapoi cu 48 de ore care m-au lăsat pentru o altă femeie. puteți să-l contactați și pe el ( agbazara@gmail.com ) sau să îl sunați / WhatsApp pe +2348104102662 și să fiți fericit pentru totdeauna cum am acum cu experiența lui.

    RăspundețiȘtergere

Ai incercat reteta ? Impartaseste din experienta...