duminică, 15 noiembrie 2015

4 Masti cu miere de albine care fac minuni pentru par

Niciun comentariu.


Ingrijirea parului cu miere de albine este o metoda naturista foarte eficienta in ameliorarea si vindecarea unor probleme care apar in special in anotimpul rece: par mai aspru, varfuri despicate, ingarsare rapida. Parul se poate deteriora si din cauza unor probleme de natura medicala: carente de vitamine, afectiuni ale pielii capului, sau pentru ca de foarte multe ori se folosesc in mod excesiv si necorespunzator anumite produse precum vopseaua de par, lotiunile pentru decolorare, cele pentru permanent.

Mastile hranitoare pe baza de produse naturale, si in special cele pe baza de miere de albine, hranesc firul de par, il fac mai puternic si mai stralucitor, ii dau suplete si vigoare.


Masca de lapte si miere

Cea mai simpla masca de par pe care o puteti prepara si care va face parul mai puternic si stralucitor. Aveti nevoie doar de doua ingrediente si de un recipient in care sa le amestecati.

Combinati o lingura de miere cu un pahar de lapte(recomandat un lapte cu un continut mai mare de grasimi) si amestecati pana cand devine omogen. Aplicati apoi amestecul si lasati-l pe par aproximativ 15 minute. Dupa, se clateste cu apa si sampon, iar parul dvs. va arata mai sanatos ca niciodata.


Masca cu miere si galbenus de ou

Aveti nevoie de doua lingurite de miere amestecata cu un galbenus de ou. Amestecul se omogenizeaza bine si se aplica dupa ce parul este proaspat spalat, deasupra radacinii lui, lasandu-se circa 15 minute, dupa care se clateste. Aceasta masca este foarte potrivita pentru un par gras.


Masca cu miere si lamaie

O alta masca eficienta pentru parul gras este cea cu miere si lamaie. Se amesteca sucul de la o lamaie cu o lingura de miere si una de apa. Masca rezultata se aplica pe par si se mentine timp de 10 minute. Apoi se clateste cu apa din abundenta.


Masca de banana, miere si ulei de migdale

Masca este ideala pentru cei care au probleme cu pielea uscata a scalpului. Pentru a remedia problema, tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati o jumatate de banana coapta cu doua linguri de miere si cateva picaturi de ulei de migdale.

Aplicati masca pe tot parul, dupa care acoperiti-l cu o casca de dus sau o punga pentru 20 de minute. Clatiti cu apa calduta apoi si bucurati-va de aspectul sanatos al parului dvs.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...