duminică, 14 februarie 2016

Sanii si-au pierdut fermitatea? Incearcati aceste 2 masti corporale tonifiante!

Niciun comentariu.


Orice femeie viseaza sa aiba sani fermi si sanatosi. Din pacate insa, inaintarea in varsta face ca sanii sa-si piarda tonusul si fermitatea. Pentru cele care doresc sa redea aspectul frumos si sanatos al bustului, propunem 2 retete din ingrediente naturale si usor de procurat.

Masca din iaurt si ou

Aceasta reteta este foarte simpla si poate fi folosita pentru tratamentul sanilor de toate varstele (mari, mici, ridati, lasati). Datorita continutului natural, puteti folosi reteta oricand, fara efecte adverse.

Ingrediente:
-1 lingura de iaurt simplu
-1 ou
- doua capsule de vitamina E.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, apoi masati compozitia pe bust. Lasati masca sa actioneze cca 20-25 de minute. In final, indepartati masca cu apa calda si stergeti pielea bland cu un prosop curat prin tamponare.

Masca cu mere si lapte
Merele pot fi folosite cu succes pentru refacerea tesuturilor datorita efectului  de reimprospatare si tonifiere. Antioxidantii continuti de mere intarzie aparitia ridurilor de expresie, reduc acneea si lumineaza pielea. De aceea, game largi de produse cosmetice destinate pielii bustului contin extracte de mar.

Ingrediente:
-2 mere
-4 cesti de lapte dulce proaspat

Mai intai, taiati merele in bucati mici sau dati-le prin razatoarea mare. Pune-le intr-un recipient si toarnati peste ele laptele. Fierbeti pana se creeaza o pasta groasa. Opriti focul. Cand masca ajunge la o temperatura potrivita, plicati-o pe sani masand bland. Lasati sa actioneze 15 minute, dupa care clatiti cu apa calduta, apoi cu apa rece. Stergeti cu un prosop pentru a usca si veti avea pielea ferma si stralucitoare.

Aceasta masca cu mere si lapte are proprietatea de a inchide porii, de a indeparta urmele de sapun si de a echilibra pH-ul pielii. Conform studiilor, complexul de vitamine C, E, A, K, B si fier sunt foarte importante pentru sanatatea pielii. Toate (mai putin complexul de vitamina B) sunt continute de mere.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...