duminică, 22 noiembrie 2015

Cum sa-ti impodobesti bradul de Craciun in functie de zodie

Niciun comentariu.


Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Tot ceea ce este indraznet este ideal pentru tine! De aceea, bradul tau de Craciun poate fi complet iesit din tipare, fie ca este foarte colorat sau foarte luminat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Preferi lucrurile discrete, delicate si naturale. De aceea, un brad cu o forma cat mai simpla si cudecoratiuni speciale este o alegere perfecta pentru zodia ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Argintiul si albastrul sunt doua variante de culori ideale pentru semnul tau. Iar o combinatie realizata din aceste culori te ajuta sa decorezi un brad de Craciun ca de basm!

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Te simti foarte bine intr-un decor alb, ca de vis. De aceea, un pom de Craciun in totalitate alb te transporta intr-o lume absolut feerica

Leu (22 iulie – 22 august)
Culorile puternice, aprinse, neobisnuite pentru un brad de Craciun te aduc in centrul atentiei, ceea ce iti place la nebunie. De aceea, indrazneste sa-ti pui in practica cele mai originale idei!

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Un brad calsic, delicat, fara exagerari ti se potriveste cel mai bine. Iar cand vine vorba de ornamente, le adori pe cele realizate chiar de tine, mai ales ca ai suficienta rabdare si atentie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Iti place armonia, iar un brad de Craciun elegant si simplu este alegerea optima pentru tine. Rosul, culoarea clasica pentru pomul de Craciun, este o varianta care poate aduce atmosfera frumoasa a Sarbatorilor in casa ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Un brad de Craciun decorat in nuante inchise de rosu sau grena este ideal pentru tine. Este elegant si deosebit, ceea ce tie iti place cel mai mult.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nuantele de albastru si turcoaz sunt perfecte pentru bradul tau de Craciun. Sunt culorile zodiei tale si iti ofera o stare de liniste, calm, dar si acea senzatie ca esti “altfel”, pe care o adori.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Un pom de Craciun clasic este ideal pentru tine. Combinatia de rosu si auriu ti se potriveste la fix, si asta pentru ca iti completeaza personalitatea conservatoare.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Pentru co esti o nonconformista, un pom de Craciun in culori puternice, decorat intr-un stil aparte, cu totul original este optiunea perfecta pentru tine. Surprinde-ti toti prietenii cu un astfel de brad!

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Podoabele delicate, in culori deschise si armonioase sunt ideale pentru bradul tau de Craciun. Reusesc sa ofere o atmosfera armonioasa si linistitoare, exact ce iti doresti de Sarbatori.



loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...