miercuri, 27 aprilie 2016

Tiramisu de casa

Niciun comentariu.


Ingrediente:
1 pachet de piscoturi
5 galbenusuri
1 albus
1 cana cu zahar
2 cutii cu mascarpone
2 fiole cu esenta de rom
100 ml lichior de rom
500 ml cafea
100 ml smantana dulce
200 g ciocolata menaj

Strecoara cafeaua si amestec-o cu lichiorul de rom. Bate smantana pana obtii frisca. Pastreaz-o la rece. Mixeaza bine galbenusurile cu zaharul, pana se topeste. Adauga mascarpone si cele 2 esente de rom. Cand s-a incorporat bine, adauga un albus batut spuma si frisca.

Intr-o tava potrivita, intinde un strat din crema de mascarpone, apoi un rand de piscoturi inmuiate in cafeaua racita. Continua operatia inca o data. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Presara deasupra ciocolata de menaj rasa si putina cacao si lasa la rece cateva ore. Sper sa va placa!

Reteta trimisa de doamna Mariana Frintescu din Comanesti




loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...