duminică, 10 ianuarie 2016

Ponturi si trucuri pentru a nu te ingrasa de sarbatori

Niciun comentariu.


Aceasta perioada de sarbatori este foarte daunatoare pentru silueta ta pentru ca iti va fi foarte greu sa te abtii de la preparatele traditionale de Craciun. Ai incercat de atatea ori sa te faci ca nu simti pofta, dar trebuie sa recunosti ca de cele mai multe ori ai esuat. Cand toata lumea se aseaza la masa, parca nu iti vine sa mananci salata de cruditati. Totusi, nu trebuie sa devenim delasatori chiar in aceasta perioada.

Daca vrei sa mananci carne de porc, alege carnea slaba. Cauta muschi, pune-l pe gratar si bucura-te si tu de masa traditionala de Craciun. Asezoneaza cu o garnitura de varza acra sau muraturi.

Iti va fi greu sa inghiti in sec la nesfarsit langa tava abia scoasa din cuptor cu fursecuri sau cozonacei. Esential este sa iti impui o limita de care sa tii cont. Alege prajitura care arata cel mai bine si bucura-te de savoarea ei pe o perioada mai indelungata.

Unul dintre cele mai importante sfaturi este sa bei multa apa plata. Trebuie sa fii hidratata si in plus prin consumul de apa eviti sa imprumuti caloriile de la sucuri, ceaiuri, cafele, ciocolate calde sau alte bauturi. Apa este suficienta pentru a-ti da o stare de bine. Daca nu reusesti sa iti astamperi poftele mai exista o solutie. Bea o cana cu lapte si senzatia de foame va fi aproape disparuta. In plus, laptele are atatea beneficii incat face parte din categoria Must Drink! Scapa de stres si de foame cu lapticul preferat!

Mananca putin si des. Nu consuma doar carne. Fa loc si legumelor in meniul tau. Asculta aceste trei sfaturi si vei face fata sarbatorilor cu brio!


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...