miercuri, 25 noiembrie 2015

Trucuri geniale si ieftine de infrumusetare de la Hollywood

Niciun comentariu.


Cand vine vorba despre frumusetea lor, celebritatile cheltuiesc o avere pe tratamente dintre cele mai ingenioase si uneori bizare. Dar pe langa aceste interventii costisitoare inaccesibile oricui, vedetele au si mici secrete de frumusete simple si naturale, care pot fi la indemana oricui.

Afla cateva dintre cele mai interesante si eficiente trucuri folosite cu regularitate de vedetele de la Hollywood care le confera stralucire si frumusete!


1. Denise Richards foloseste avocado pe post de balsam de par

Este un tratament minunat pentru revitalizarea profunda a parului, chiar de la radacina, spun specialistii. Pentru un rezultat si mai bun, combina pulpa fructului cu o lingurita de ulei de masline. In felul acesta, pasta rezultata va fi mai omogena si mai usor de intins. Aplica pe suvita de par, dar evita scalpul, daca parul tau este expus la ingrasare.
Denise+Richards+beauty_secrets
2. Lady Gaga foloseste banda adeziva din textil pentru a-si indeparta machiajul

Il poti incerca, dar cu precautie! In cazul sclipiciului foarte greu de indepartat, banda adeziva din textil poate fi o solutie eficienta de demachiere. Inainte de a incepe demachierea, aplica scotchul textil pe dosul palmei de cateva ori, pentru a-i slabi puterea de adeziune, ce poate irita pielea.
Daca insa pielea ta este hipersensibila sau vulnerabila la iritare sau inrosire, este mai bine sa eviti aceasta optiune, si poate si sclipiciul.

Lady+Gaga+beauty_secrets
3. Anna Kournikova, tratament pentru par cu bere

Pentru revitalizarea parului sau blond si sanatos, frumoasa tenismena foloseste o masca facuta din bere si paine neagra. Amesteca intr-un bol miez de paine neagra cu bere si apoi aplica pasta pe par. „Este un tratament excelent pentru a-ti mentine parul in forma”, spune Kurnikova, potrivit revistei Cosmopolitan.

Ca masca de exfoliere, vedeta foloseste capsuni zdrobite, dupa o sedinta de sauna care deschide porii.

Anna+Kournikova+beauty_secrets
4. Halle Berry se exfoliaza cu zat de cafea

Uita de mastile cu argila care pot costa sute de lei in magazine. Incearca ceva mult mai ieftin si mai eficient, cum este zatul de cafea, asa cum obisnuieste Halle Berry. Actrita a declarat ca foloseste acest truc pentru exfolierea pielii cu regularitate.

Halle+Berry+Short+beauty_secrets
5. Teri Hatcher face bai in vin rosu

Unul dintre secretele lui Teri Hatcher despre frumusetea sa este vinul rosu. Dar, stai! Acesta nu trebuie consumat in pahar, ci in …cada! Actrita din „Neveste disperate” spune ca licoarea bahica – ce contine acid tartaric si alfa hidroxil – ii face moale si matasoasa pielea corpului mai bine decat orice alta solutie din magazine. Atentie, nu utiliza aceasta metoda daca pielea ta prezinta iritatii sau zgarieturi.

Teri+Hatcher+beauty_secrets
6. Mariah Carey foloseste ulei de menta pentru buze

Cantareata poate fi mandra de efectul acestui ulei, dat fiind buzele sale senzuale. Menta imbunatateste circulatia sanguina, astfel ca uleiul extras din aceasta planta iti va face buzele carnoase si apetisante. Pune cateva picaturi de ulei in luciul de buze, iar efectul va fi de buze pline si natural colorate.

O metoda asemanatoare foloseste si Lisa Rinna, care aplica frecvent ulei de scortisoara pentru a creea efectul de buze pline. Indicat este sa aplici mai intai putin ulei pe piele pentru a vedea daca apar alergii la acesta.

Mariah+Carey+beauty_secrets
7. Miranda Kerr foloseste o lingura pentru gene

Te-ai fi gandit ce alta varianta pentru ondulatorul de gene exista? Miranda Kerr a gasit un substitut foarte rudimentar dar extrem de eficient. Aceasta foloseste o lingura pentru a-si intoarce genele, pe care mai intai o incalzeste in apa fierbinte sau cu foenul cu aer cald.
Modelul australian a mai dezvaluit un truc ingenios pe care merita sa-l incerci: foloseste balsamul de buze pe post de creion corector, aplicat in jurul ochilor.

Lip glossul va evidentia intr-un mod natural si diafan linia ochilor si va da o textura lipicioasa pielii, potrivita pentru aplicarea machiajului.

Miranda+Kerr+beauty_secrets
8. Sienna Miller, tratament cu gheata

Folosita vreme indelungata ca tratament in stimularea circulatia sangvinice, gheata ajuta la recuperarea si mobilitatea musculara, dar si la inchiderea porilor. Sienna Miller aplica tratamente faciale pe baza de gheata pentru a-si pastra pielea tanara si frumoasa. In timp ce Kate Hudson isi introduce capul in apa cu gheata pentru a-i conferi tenului sau stralucire si prospetime.

Sienna+Miller+beauty_secrets
9. Rachel Bilson foloseste vaselina ca demachiant

Vaselina este o metoda de infrumusetare folosita de numeroase vedetelor. Rachel Bilson sau Jennifer Aniston apeleaza adesea la aceasta metoda pentru a indeparta machiajul insistent care se curata anevoie, dar o folosesc in acelasi timp si pe post de crema de noapte super hidratanta.
Actrita din „Friends” utilizeaza vaselina in fiecare noapte, pentru hidratarea pielii sensibie din jurul ochilor, fiind eficienta si impotriva aparitiei ridurilor, spune vedeta.

Rachel+Bilson+beauty_secrets
10. Sandra Bullock utilizeaza crema pentru hemoroizi ca antirid

Actrita din „The Blind Side” foloseste o alta crema miraculoasa pentru riduri. Crema pentru hemoroizi este, la randul ei, un bun hidratant pentru pielea sensibila din jurul ochilor, admite actrita, precum si pentru prevenirea ridurilor.

Sandra+Bullock_beauty_secrets


loading...

Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...