joi, 12 noiembrie 2015

Cum sa maschezi celulita si vergeturile la plaja

Niciun comentariu.


Printre cele mai neplacute probleme cu care se confrunta femeile din ziua de astazi se numara si celulita si vergeturile. Din nefericire, aceste doua afectiuni ale pielii pot fi indepartate cu greu si prin eforturi inimaginabile, motiv pentru care nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult in aceasta privinta. Nu uita ca si Angelina Jolie si Jennifer Aniston sunt femei si se confrunta, poate, cu aceeasi problema ca tine, pe care reusesc sau nu sa o elimine.

Nu s-au inventat inca solutiile rapide pentru a scapa de aceste probleme, oricat ne-am dori. Efortul pe care trebuie sa il depunem este de neinchipuit, iar timpul pe care trebuie sa il dedicam acestui lucru este, de asemenea, foarte mare. Nu-ti face insa probleme ca nu vei arata bine pe plaja, deoarece exista si cateva trucuri inteligente pentru a-ti ascunde aceste defecte ale pielii intr-o maniera eficienta.

Opteaza pentru un costum de baie care sa-ti reliefeze calitatile si sa-ti ascunda defectele. Daca vei alege un costum de baie care sa-ti ascunda defectele si sa-ti scoata in evidenta calitatile, corpul tau va arata extraordinar si vei reusi sa atragi toate privirile in jurul tau.

In cazul in care te confrunti cu celulita de pe posterior, cea mai buna alegere pentru tine este un costum de baie dintr-o singura piesa sau pentru unul din 2 piese, cu un slip tip short panties.

De asemenea, daca vergeturile si celulita iti fac necazuri, poti incerca un costum de baie cu slip ce prezinta diverse detalii, precum volansele sau franjurii. Astfel, vei distrage atentia de la celulita si o vei concentra pe aceste detalii.

O alta solutie foarte buna este un costum de baie in stil retro, deoarece te va ajuta foarte mult sa-ti maschezi defectele si, in plus, este la moda in aceasta vara. Este de preferat ca slipul sa fie unul tip short panties, pentru a ascunde eficient problemele care te sacaie.

In cazul in care te confrunti cu celulita sau colaceii pe abdomen, cea mai indicata metoda sa-i ascunzi este un costum de baie dintr-o singura piesa, care iti va masca intreg abdomenul si, prin urmare, si zonele cu pricina. Poti opta si pentru un costum de baie tip tankini, cu slip normal si maiou in locul sutienului.

Aplica o crema anticelulitica cu regularitate. Daca iti doresti sa scapi de aspectul neplacut al pielii tale, este indicat sa aplici cu regularitate o crema anticelulitica. Acestea contin numeroase substante active care ajuta la topirea grasimilor si la indepartarea celulitei, precum cofeina, vitamina C sau algele marine, imbunatatind circulatia la nivel limfatic si estompand aspectul de coaja de portocala al pielii.

Din pacate, aceasta solutie nu este una foarte utila, deoarece efectul anticelulitic nu tine decat cateva zile, apoi dispare. Cu toate acestea, o poti folosi cu succes pentru hidratarea in profunzime a pielii si pentru tonifierea si cresterea elasticitatii pielii.

Utilizeaza autobronzant. Daca te intrebi la ce iti foloseste autobronzantul cand tu te gasesti la plaja, unde poti beneficia de un bronz 100% natural, trebuie sa stii ca acesta este un mod eficace de a ascunde celulita si vergeturile. Dat fiind faptul ca, de regula, aceste 2 neplaceri sunt accentuate de pielea alba, autobronzantul va avea un efect pozitiv asupra pielii, estompandu-le.

Exfolierea este o etapa importanta, pe care este nevoie s-o folosesti inainte de a aplica autobronzantul. In acest fel, vei elimina tesuturile moarte si vei permite acestuia sa se uniformizeze mai bine.

Imbraca pareo oricand poti.
Pentru momentele cand te plimbi pe plaja sau mergi la restaurant, o idee foarte buna este sa porti un pareo, care va ascunde problemele pe care pielea ta le are si nu le va expune celor din jur.

Foloseste ulei pentru bronzat. In cazul in care metodele de mai sus nu ti-au fost utile si nu stii cum sa mai procedezi, poti incerca aplicarea unui ulei pentru bronzat, care va reflecta lumina soarelui si va ascunde celulita si vergeturile. Foloseste un ulei calitativ bun, cu factor de protectie, pentru a te feri de actiunea nociva a razelor ultraviolete si pentru a-i oferi pielii un plus de hidratare.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...