joi, 12 noiembrie 2015

5 Tratamente anticelulitice rapide pe care le poti face acasa

Niciun comentariu.


Lupta contra celulitei este una dintre cele mai des intalnite lupte in viata unei femei. Durata unor tratamente si diete anticelulitice poate varia de la cateva saptamani la luni intregi, motiv pentru care respectarea programului propus este foarte importanta. Daca te-ai decis sa pornesti la lupta, atunci va trebui sa iei in calcul atat impachetarile anticelulitice la salon, cat si cele pe care le poti incerca de una singura acasa.

Ingredientele de vaza pentru tratamentele home-made sunt dintre cele mai simple si, totodata, stimulatoare pentru circulatia la nivel local. Pentru aceasta, ai nevoie de ingrediente precum cafeaua, cacao, ardei iute s.a. si de folie alimentara, pe care o poti gasi in orice hypermarket.

Zatul de cafea. Zatul de cafea este unul dintre ingredientele cele mai recomandate impotriva celulitei.Pentru un tratament complet, amesteca zatul de cafea cu ulei de masline, iar la final incorporeaza argila cosmetica. Aplica pasta obtinuta pe zonele afectate, infasoara apoi folia peste pasta si las-o sa actioneze cel putin doua-trei ore.

Alge marine. Unul dintre aliatii cei mai de incredere sunt algele marine. Combina o ceasca de zat de cafea cu trei linguri de pudra de alge marine, pe care o poti cumpara din magazinele naturiste sau plafare, si argila cosmetica, pana obtii un amestec omogen. Peste pasta obtinuta, adauga ceai verde in fir continuu, pana cand amestecul tau va deveni cremos. Aplica crema rezultata, infasoara folie alimentara peste zonele cu probleme si indeparteaz-o doar dupa cateva ore.

Cacao si shea. Exista multe alte ingrediente care te pot ajuta in lupta contra celulitei. Printre acestea, unturile folosite in tratamentele pentru corp sunt ideale nevoilor tale. Foloseste un de cacao si unt de shea, preferabil nerafinate, aplica pe zonele afectate de celulita, apoi infasoara-te cu folia alimentara. Scopul este sa lasi unturile sa actioneze cat mai mult, motiv pentru care este recomandat sa eviti sa faci dus cateva ore, pentru a nu indeparta substantele binefacatoare pielii tale.

Crema anticelulitica. Exista nenumarate creme anticelulitice pe care le poti cumpara din farmacii sau alte magazine si care, aplicate intelept, pot fi de un real ajutor. Doar maseaza zonele afectate cu o crema anticelulitica, apoi infasoara-te cu folie alimentara si lasa substantele sa actioneze cel putin o ora.

Pentru un efect imbunatatit, evita dusul pentru urmatoarea jumatate din zi.

Ardei iute. Poti apela cu incredere la ardeiul iute pentru problema ta cu celulita. Uleiul de ardei iute, pe care il poti cumpara cu usurinta din diverse farmacii si magazine naturiste, combinat cu alte substante, precum cele mentionate anterior, sau singur poate produce efecte excelente asupra zonelor afectate de celulita. Doar aplica-l acolo unde e nevoie, infasoara-te apoi cu folie alimentara si lasa-l sa actioneze mai multe ore.


Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...