vineri, 6 noiembrie 2015

Solutii naturale care alunga furnicile din casa definitiv

Niciun comentariu.


Odata patrunse in casa nu este foarte simplu sa scapi de furnicile care se inmultesc rapid si "cuceresc" teritorii tot mai largi, iar pesticidele nu sunt cea mai buna solutie cand vine vorba de a le folosi intr-un apartament. Mai jos sunt doar cateva idei foarte folositoare pe care le puteti aplica si vor da rezultate destul de repede.

In primul rand, este necesar sa cautati sursa, adica locul prin care furnicile s-au strecurat in casa. Poate sa fie sub usi, marginea geamurilor etc.

Scapati de furnicile din casa cu ajutorul otetului


Nu este primul post in care va spun cat de folositor este otetul si cate intrebuintari poate avea. Va ajuta si in cazul de fata si vine de hac furnicilor. Amestecati otet cu apa intr-o sticla cu pulverizator si spreiati in zona in care ati observat ca intra in casa. De asemenea puteti sa spreiati si direct pe ele daca deja au intrat in locuinta si vor muri mai repede.

spreiaza cu otet

Hraniti-le cu faina de malai

Furnicile vor fi atrase de faina de malai si o vor duce la cuiburi, insa din cauza ca aceasta este foarte greu de digerat in cele din urma vor muri. Presarati faina de malai in zonele prin care furnicile patrund in locuinta.

faina de malai

Presarati sare

Sarea alunga furnicile si daca presarati pe zonele plate veti observa ca insesctele nu se mai apropie.


Desenati bariere cu creta

Furnicilor nu le place carbonatul de calciu din creta, asa ca le puteti tine la distanta trasand cu creta linii pe portiunile plate, pe unde  intra furnicile. Va fi ca un fel de bariera peste furnicile nu vor trece.


Folositi pudra de talc

O alta metoda de a alunga usor furnicile este cu ajutorul pudrei de talc (poti folosi pudra pentru bebelusi). Presara pudra unde intra furnicile si se vor tine departe de casa ta.



Daca ti-a placut, imparte cu prietenii ...


Citeste mai mult ...


Niciun comentariu :


Impartaseste din experienta...